.

Bij ieder project wat we ondernemen, maken wij gebruik van de beste leveranciers op het gebied van duurzaamheidsoplossingen. Door onze kennis te bundelen komen we altijd tot oplossingen die blijvend zijn.

SOLAREDGE

ERKEND SOLAREDGE HOFLEVERANCIER

Of het nu gaat om omvormers, laadpalen of opslagbatterijen, VDS is al jaren nauwe samenwerkingspartner van SolarEdge. Met meer dan 2.500 geplaatste systemen zijn wij een van de grootste installateurs van SolarEdge in de regio.

ZAPTEC

UNIEKE LAADUNITS MET FASE-BALANCERING

Door makkelijke montage en een gepatenteerd systeem zorgt een Zaptec laadpaal voor zowel een betaalbare als optimale laadoplossing voor uw elektrische auto.

Bij VDS Solar Systems transformeren en versterken wij bedrijven en particulieren door het leveren van hoge kwaliteit zonne-energie oplossingen, opslag en infrastructuur voor elektrische voertuigen. VDS staat niet alleen voor zonne-energie; wij creëren een schonere, groenere en duurzamere toekomst voor de komende generaties.

NIEUWSBRIEF

Maak
een afspraak

Stuur ons uw gegevens en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Of chat met ons (Ma-Vrij: 8:30 – 16:30):

SLUITING I.V.M. BOUWVAK

Wegens de bouwvak vakantie zijn wij vanaf vrijdag 19 juli gesloten. Daarna heten wij u weer van harte welkom bij VDS Solar Systems.