I. KENNIS

Twee generaties aan zonne-energie specialisten.

Sinds 2008 is de familie van der Sanden gelinkt aan duurzame energie, met name zonne-energie. Vanuit een achtergrond in de kabelindustrie en gestart als een bedrijf aan huis, zijn wij uitgegroeid tot een multidisciplinair installatiebedrijf bestaande uit 20 technische professionals die zorg dragen voor uw duurzame energietransitie.

2013

Het begin van ons verhaal: Gestart als zelfstandige organisatie, ontstaan vanuit SOLINQ, een zusterbedrijf van ELDRA cable solutions.

2017

Een duurzame mijlpaal: Na een jarenlange samenwerking krijgen wij vanuit SolarEdge de Loyalty Award uitgereikt voor het installeren van 1.000 installaties.

2019

Onze eigen transitie: Ons pand aan de Schepenlaan 8 is aan het einde van het jaar klaar om te betreden. Naast het kantoor en aaneengesloten loods heeft dit ook een eigen showtuin om onze duurzame oplossingen te laten zien.

2024

De dag van nu: Met meer dan 2.500 installaties, zowel particulier als zakelijk, zijn wij een van de grootste duurzame installatiebedrijven van de regio.

II. DESIGN

Ieder project begint met een idee

We hebben een compleet team aan adviseurs om u te inspireren, adviseren en te begeleiden om uw duurzaamheidsdoelen en kostenbesparing te bereiken.

Naast dat wij altijd bij u op locatie komen, bent u van harte welkom om onze duurzame oplossingen te ontdekken in onze showroom. Laat onze professionals u inspireren en adviseren.

VDS SOLAR SYSTEMS

Schepenlaan 10

6002EE Weert

Nederland

MA-VRIJ: 08:00u – 16:30u

III. COMMITMENT

Verbetering van de omgeving begint bij onszelf.

We werken met respect voor mens en het milieu met de bedoeling om de dingen elke dag iets beter te doen: het optimaliseren van processen en materialen, terwijl we ons steentje bijdragen aan het behoud van het milieu.

We streven ernaar om uw huis of bedrijf een betere plek te maken, hiervoor werken wij samen met de beste leveranciers en behalen wij de strengste certificering.

Voor ons, mens en omgeving is het belangrijkste wat telt.

Ook wij dragen bij, met meer dan 100 zonnepanelen op ons dak en de elektrische auto’s van onze adviseurs kunnen wij bijna energieneutraal opereren.

Bij VDS Solar Systems transformeren en versterken wij bedrijven en particulieren door het leveren van hoge kwaliteit zonne-energie oplossingen, opslag en infrastructuur voor elektrische voertuigen. VDS staat niet alleen voor zonne-energie; wij creëren een schonere, groenere en duurzamere toekomst voor de komende generaties.

NIEUWSBRIEF

Maak
een afspraak

Stuur ons uw gegevens en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Of chat met ons (Ma-Vrij: 8:30 – 16:30):