Gepersonaliseerde projecten met focus op al uw behoeftes.

Iedere klant, groot of klein, particulier of zakelijk, is voor ons een samenwerkingspartner in ieder project. Wij geloven dat we door duidelijke communicatie en kennis van uw behoeftes samen met u het beste resultaat kunnen bereiken.

PARTICULIER

Wij werken samen met particuliere opdrachtgevers die kosten willen besparen, hun woning willen verduurzamen of advisering nodig hebben voor de juiste duurzame oplossingen zoals zonne-energie in combinatie met een laadpaal en/of opslagbatterij.

ZAKELIJK

Wij werken samen met professionals in alle type sectoren om duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken. Dit doen wij gezamenlijk met een Scope-12 keuring om het systeem te laten voldoen aan alle veiligheidseisen gesteld vanuit de overheid.

OP MAAT GEMAAKT

Ook ontwerpen en installeren wij op maat gemaakte projecten. Denk hierbij o.a. aan veldopstellingen en speciaal ontworpen onderconstructie. Een gespecialiseerd team binnen VDS beheert zowel het ontwerp als de uitvoering.

Bij VDS Solar Systems transformeren en versterken wij bedrijven en particulieren door het leveren van hoge kwaliteit zonne-energie oplossingen, opslag en infrastructuur voor elektrische voertuigen. VDS staat niet alleen voor zonne-energie; wij creëren een schonere, groenere en duurzamere toekomst voor de komende generaties.

NIEUWSBRIEF

Maak
een afspraak

Stuur ons uw gegevens en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Of chat met ons (Ma-Vrij: 8:30 – 16:30):

SLUITING I.V.M. BOUWVAK

Wegens de bouwvak vakantie zijn wij vanaf vrijdag 19 juli gesloten. Daarna heten wij u weer van harte welkom bij VDS Solar Systems.